Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Παναχαϊκή: Θετικά τα πρώτα συμπεράσματα της προετοιμασίας και της εικόνας στα φιλικά, ανοιχτό για μεταγραφή

Παναχαϊκή: Θετικά τα πρώτα συμπεράσματα της προετοιμασίας και της εικόνας στα φιλικά, ανοιχτό για μεταγραφή
H Παναχαϊκή ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της, στο Καρπενήσι και επέστρεψε στην Πάτρα για να συνεχίσει το μοντάρισμα της, ενόψει της παρουσίας της, στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.
Τα συμπεράσματα από τη δουλειά που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ευρυτανίας είναι αν μη τι άλλο θετικά, αφού η τεχνική ηγεσία έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από τις προσπάθειες και τη δουλειά που έκαναν όλοι οι ποδοσφαιριστές.
Απ΄ότι φάνηκε από τα φιλικά παιχνίδια με ΟΦΗ (2-2) και με Απόλλωνα Λάρισας (νίκη 1-0), η Παναχαϊκή θα στηριχτεί σε μεγάλο βαθμό, στην περυσινή συνταγή. Με βάρος στην αμυνιτκή λειτουργία καια αξιοποίηση της εμπειρίας και της ταχύτητας στην επίθεση. 
Ο τεχνικός Σωκράτης Οφρυδόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, έκανε δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα και το ίδιο αναμένεται να γίνει και σε επόμενα φιλικά παιχνίδια, όπου σιγ'α-σιγά θα ξακαθαρίσει το τοπίο, χωρίς να αποκλείεται περαιτέρω ενίσχυση, σε όποια θέση κριθεί σκόπιμη.
 
Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
 
Για 2ο φιλικό παιχνίδι η Παναχαϊκή έβγαλε γούστα και πραγματοποιώντας νέα καλή εμφάνιση νίκησε με 1-0  τον Απόλλων Λάρισας  «αποχαιρετώντας» το Καρπενήσι αφού από σήμερα επιστρέφει στην Πάτρα για να συνεχίσει την προετοιμασία της.  
Για την ιστορία η πατρινή ομάδασκόραρε στο 30΄ με σουτ του Μαστραντώνακη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα ενώ  έχασε και άλλες ευακιρίες για γκολ. 
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς (31΄ Σούλής), Μουστακόπουλος, Αποστολόπουλος, Φωτάκης, Μαστραντωνάκης, Γκέσιος, Ελευθεριάδης, Λουμπαρδέας, Γκίνο, Αγουρίδης και Μπουτζίκος. 
Στο β΄ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν οι εξής: Χαλκιάς, Μακρυδημήτρης, Πολίμος, Κωνσταντακόπουλος, Σωτηράκος, Αργυρόπουλος, Στεργίδης, Κυνηγόπουλος, Πολυχρόνης, Μασούρας, Μωραίτης και Αντωνάκοπουλος.  
 
"ΠΑΡΩΝ" ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ
 
Το "παρών" στο παιχνίδι έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Μπακαλάρος ο οποίος μαζί με το γενικό διευθυντή Γιώργο Κυριακόπουλο ταξίδευσαν στο Καρπενήσι και παρακολουθήσαν από κοντά το φιλικό.  
 
 
 

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή