Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Πάτρα: "Δροσερή" αλλά άδεια πόλη, λόγω... Δεκαπενταύγουστου

Πάτρα: "Δροσερή" αλλά άδεια πόλη, λόγω... Δεκαπενταύγουστου

Μετά τις υψηλές θερμοκρασίες των  τελευταίων ημερών, από το απόγευμα του Σαββάτου, δρόσισε στην Πάτρα με το θερμόμετρο να σημειώνει σημαντική πτώση.

Την Κυριακή σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς στην Πάτρα και την γύρω περιοχή. Πτώση της θερμοκρασίας θα παρατηρηθεί και την Δευτέρα  όπου το θερμόμετρο θα δείξει έως 29 βαθμούς. Ωστόσο άνοδος της θερμοκρασίας προβλέπεται για τον Δεκαπενταύγουστο όπου θα φθάσει τους 36 βαθμούς, στην Πάτρα, ενώ και οι επόμενες ημέρες θα κυλίσουν με υψηλές θερμοκρασίες.

Ωστόσο βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία  και στη Θράκη, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα, περιμένουμε  σήμερα. Στην υπόλοιπη χώρα θα αναμένονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές μπόρες ή καταιγίδες σε ορεινά τμήματα της Θεσσαλίας, της Κεντρικής Στερεάς και πιθανόν της Πελοποννήσου.

Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι, ενισχυόμενοι βαθμιαία στα βόρεια πελάγη σε θυελλώδεις 8 μποφόρ.

ΑΔΕΙΑ ΠΟΛΗ

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου η κίνηση στην Πάτρα είναι μειωμένη, ενώ όπως έγραψε ήδη το gnomip.gr, πολλοί επιχειρηματίες, θα συνδυάσουν το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, μαζί με την αργία της Τρίτης, για να απολαύσουν ένα τετραήμερο ξεκούρασης και καλοκαιρινής απόδρασης.

επιστροφή στην κορυφή