Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

37χρονη ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ συνελήφθη προχθές στην Πάτρα- Είχε παραβιάσει τον μετρητή

37χρονη ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ συνελήφθη προχθές στην Πάτρα- Είχε παραβιάσει τον μετρητή

 

Συνελήφθη, προχθές το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 37χρονη διότι από κλιμάκιο της ΔΕΗΔΔΕ διαπιστώθηκε ότι σε κατάστημα μίνι μάρκετ ιδιοκτησίας της, είχε παραβιάσει τον μετρητή, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται η κατανάλωση της ηλεκτρικής ενέργειας.


Μάλιστα, συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί για παράνομη διαμονή στη χώρα, προχθές στο Αίγιο και στην Κάτω Αχαΐα. Πρόκειται για πέντε αλλοδαπούς άνδρες, υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας από 24 έως και 44 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα.
-Προχθές το βράδυ, συνελήφθη στην Ιονία οδό, στο ύψος της Ρίγανης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Αγρινίου 24χρονος διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, ένα τσιγάρο με μίγμα καπνού και κάνναβης και ένας τρίφτης της ναρκωτικής ουσίας.
- Προχθές το απόγευμα στο Μεσολόγγι συνελήφθη 44χρονος διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα κυνηγετικό όπλο, ένα ξίφος, δύο ξιφίδια και τρία μαχαίρια.
- Στη Ναύπακτο και στο Αιτωλικό, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, προχθές το μεσημέρι,πιάστηκαν δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 21 και 28 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα.
- Συνελήφθη, προχθές τα ξημερώματα, στο Χαλίκι Αιτωλίκου, 44χρονος διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό
την επήρεια μέθης.

  • Στο Καπελέτο Ηλείας, συνελήφθη προχθές το μεσημέρι, 37χρονος διότι σύμφωνα με καταγγελία πολίτη, στις 10-08-2017 το απόγευμα στην ίδια περιοχή, προκάλεσε ρύπανση και υποβάθμισε το περιβάλλον, ανοίγοντας τάφρο, στην οποία τοποθέτησε ζωικά υπολείμματα.

Από την έντυπη έκδοση της Εφημερίδας Γνώμη

επιστροφή στην κορυφή