Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Η «Αντιγόνη» στον Αρχαίο Κλείτορα

Η «Αντιγόνη» στον Αρχαίο Κλείτορα

 

Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, από τον θεατρικό οργανισμό ΕΚΣΤΑΝ, ανεβαίνει σήμερα στις 8:30 το βράδυ, στον μαγευτικό χώρο του Αρχαίου Κλείτορα, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνουν ο Δήμος Καλαβρύτων και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρησή του «Σπήλαια Λιμνών-Καστριών».

Στο ρόλο της Αντιγόνης η Μαρίτα Βλασσοπούλου, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Σταματίου. Βοηθός σκηνοθέτη: Ελένη Καταλιακού. Σκηνικά-Κοστούμια: Μπέτυ Λυρίτη. Μουσική: Χρίστος Θεσσαλονικεύς. Φωτισμοί: Παναγιώτης Μαζαράκης.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Χ. Μωρογιάννη, Γ. Σταματίου, Γ. Φώσκολος, Μ. Τσαμαντιώτης, Κ. Λάσκος, Π. Ξανθόπουλος και Β. Κυριακού. Χορός-Κορυφαίοι: Γ. Γιούλης και Γ. Τριανταφυλλόπουλος. Χορός-Μέλη: Α. Σταθογιαννόπουλος, Μ. Τσαμαντώνης, Κ. Λάσκος και Χ. Θεσσαλονικεύς.

Η παράσταση θα παιχτεί στα αρχαία ελληνικά, με υπέρτιτλους στα νέα ελληνικά, σε σκηνοθεσία του Καλαβρυτινού Γιάννη Σταματίου.

Οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017» του Δήμου Καλαβρύτων συνεχίζονται με συναυλίες της Φιλαρμονικής στη Δάφνη (17 Αυγούστου) και τη Σκοτάνη (18 Αυγούστου) και με μουσικές βραδιές στη Δάφνη και σε άλλα χωριά του Δήμου.

επιστροφή στην κορυφή