Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Πολιτισμός

Έκθεση ζωγραφικής του Νίκου Μουρίκη στο κτίριο Παναγιωτοπούλου

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Αιγιαλείας οργανώνει την έκθεση του Αιγιώτη αρχιτέκτονα – ζωγράφου Νίκου Μουρίκη, που θα φιλοξενηθεί στο εμβληματικό αρχοντικό κτίριο Παναγιωτόπουλου στο Αίγιο.

  • Κατηγορία Εικαστικά
Περισσότερα

Σεμινάριο Κεφαλλονίτικων χορών στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Παλαιό Αρσάκειο

Ο Σύλλογος των εν Πάτραις Κεφαλλήνων (η έδρα του είναι στην οδό Αράτου 39 και Κορίνθου) προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο Κεφαλλονίτικων χορών που διοργανώνει και που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21/10/2017 και ώρα 5:30 μ.μ. έως 9:30 μ.μ. καθώς και την Κυριακή 22/10/2017 το πρωί, στο χώρο του παλαιού Αρσακείου στην οδό Μαιζώνος και Γκότση, στην Πάτρα.

  • Κατηγορία Χορός
Περισσότερα

«Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει»- Από την ερχόμενη Κυριακή μια περιπέτεια φαντασίας για μικρούς και μεγάλους στο Επίκεντρο +

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων ετών και τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και των σχολείων της πόλης στις παραστάσεις «Η Σολομώντεια λύση», «Παραμύθια φύτρωσαν στον κήπο», «Τζέλα, Λέλα, Κόρνας & ο Κλεομένης» η Παιδική Σκηνή του θεάτρου Επίκεντρο+ έχει τη χαρά φέτος να παρουσιάσει το έργο του Λάκη Κουρετζή «Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει» από την ερχόμενη Κυριακή 22 Οκτωβρίου. Μία περιπέτεια φαντασίας για μικρούς και μεγάλους.

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα

Mέσω της τέχνης δρόμου- Άλλαξε την πόλη

 

«Έχεις κουραστεί να βλέπεις πολυκατοικίες γύρω σου; Το γκρίζο της πόλης σε «πλακώνει»; Είσαι από τους ονειροπόλους που θα ήθελες να μετατρέψεις την Πάτρα σε μία δημόσια γκαλερί;

Περισσότερα

Χαμηλές τιμές στα εισιτήρια για τις παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας συνεχίζοντας και φέτος τη πολιτική του χαμηλού εισιτηρίου και δίνοντας  ιδιαίτερη προσοχή  στις οικονομικά ευπαθείς ομάδες,  διαμορφώνει τις τιμές των εισιτηρίων για τη τρέχουσα θεατρική περίοδο 2017-2018 ως εξής:

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα