Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Αλκοόλ &οδήγηση δεν πάνε μαζί, ήταν το μήνυμα της 11ης «Ευρωπαϊκής Νύχτας Χωρίς Ατυχήματα» του Ι.Ο.ΑΣ.

Το βράδυ του Σαββάτου21 Οκτωβρίου 2017, χιλιάδες οδηγοί σε όλη την Ελλάδαενημερώθηκαν για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ κατά τη διάρκεια της «11ηςΕυρωπαϊκής Νύχτας χωρίς Ατυχήματα» του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», της ετήσιας βραδιάς - θεσμό που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει κοινό και οδηγούς ότι «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί».

Περισσότερα

Σαν Σήμερα: Ιστορικά γεγονότα που συγκλόνισαν την Ελλάδα και τον Κόσμο(24/10)

Εορτές της Ορθοδοξίας, σημαντικά ιστορικά, πολιτικά, κοινωνικά γεγονότα, γεννήσεις και θάνατοι που συνέβησαν σαν σήμερα 24 Οκτωβρίου. Το 2009 χειροτονείται Επίσκοπος ο Ρεντίνης Σεραφείμ.

Περισσότερα

Νέα 48ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ

Την τρίτη κατά σειρά απεργία, αυτή τη φορά 48ωρη, προκήρυξε η ΕΣΗΕΑ από τις 6 το πρωί της Τρίτης 24 Οκτωβρίου έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης 25 Οκτωβρίου για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ.

Περισσότερα

«Έφυγε» ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Βρέντζος

Εδωσε μάχη τους τελευταίους μήνες να κρατηθεί στη ζωή. Αλλά δεν τα κατάφερε. Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Βρέντζος έφυγε τα ξημερώματα σε ηλικία 71 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο.

Περισσότερα

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη-Τι θα δείξουν τα τελευταία τηλεφωνήματα και οι κάμερες του Β' Νεκροταφείου

Τα ερωτήματα γύρω από τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού δεκάδες. Οι αστυνομικοί εξετάζουν σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr ακόμη και το ενδεχόμενο του μανιακού δολοφόνου. Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα μένουν ανοιχτά, αυτός που μπορεί να σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, λένε έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Περισσότερα