Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Ελλάδα

Τι λέει το υπουργείο Παιδείας για την καθυστέρηση αποστολής των βιβλίων στα ΕΠΑΛ

Διευκρινίσεις για τις καθυστερήσεις αποστολής των βιβλίων των τεχνολογικών-επαγγελματικών μαθημάτων ειδικοτήτων έδωσε το υπουργείο Παιδείας, με ανακοίνωσή του. 

Περισσότερα

«Ήταν τρεις μήνες μέλος του Ισλαμικού Κράτους» λέει η γυναίκα του τζιχαντιστή της Αλεξανδρούπολης

Τη συμμετοχή του συζύγου της στο Ισλαμικό Κράτος αλλά μόνο για τρεις μήνες παραδέχτηκε στην κάμερα του Alpha η γυναίκα του τζιχαντιστή της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος συνελήφθη εχθές όταν εμφανίστηκε στην υπηρεσία ασύλου για την προγραμματισμένη του συνέντευξη.

Περισσότερα

Κεντροαριστερά: Οριστικοποιήθηκαν τα debates των υποψηφίων -Επιστολή Αλιβιζάτου στην ΕΡΤ

Ολοκληρώθηκαν οι επαφές της επιτροπής Αλιβιζάτου με την ΕΡΤ σχετικά με τον καθορισμό των δύο debates μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

Περισσότερα

ΚΕΕΛΠΝΟ: Δεν βρέθηκε χολέρα στο Ελενα -Τι έδειξε ο εργαστηριακός έλεγχος

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου των Κεντρικών Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας για το στέλεχος εντεροπαθογόνου δονακίου (όπως το δονάκιο της χολέρας) που φερόταν ότι βρέθηκε σε λιμνάζοντα ύδατα στο Γ.Ν. Έλενα - Βενιζέλου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Περισσότερα

Εντολή Κουρουμπλή για ανέλκυση του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond

Την άμεση ενεργοποίηση της ισχύουσας νομοθεσίας για την ανέλκυση του κρουαζιερόπλοιου «Sea Diamond», που είναι βυθισμένο ανοιχτά της Σαντορίνης, ζητά ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς σήμερα υπέγραψε τις σχετικές εντολές προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας και προς το αρχηγείο του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.

Περισσότερα