Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Μητσοτάκης: "Εάν κάποιοι δεν αντέχουν τη λέξη αριστεία, ας χρησιμοποιοήσουν όρους όπως προκοπή ή αξιοσύνη"

Μητσοτάκης: "Εάν κάποιοι δεν αντέχουν τη λέξη αριστεία, ας χρησιμοποιοήσουν όρους όπως προκοπή ή αξιοσύνη"

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Να μπει τέλος στο κρατικό μονοπώλιο στην ανώτατη εκπαίδευση ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Για το σκοπό αυτό ζήτησε να γίνει συνταγματική αναθεώρηση ώστε να επιτραπεί η ίδρυση «μη κρατικών και ιδιωτικών πανεπιστημίων».

 

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας σε εκδήλωση του ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης», ζήτησε αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος, η οποία, όπως είπε, θα του προσδώσει μεγαλύτερη αυτονομία και εξωστρέφεια.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης άφησε εκ νέου αιχμές για τις πρόσφατες αλλαγές που πέρασε το υπουργείο Παιδείας για κατάργηση της αριστείας στην επιλογή των σημαιοφόρων στο Δημοτικό.

Η οργανωμένη κοινωνία οφείλει «να επιβραβεύει όσους δεν συμβιβάζονται με τη μετριότητα», διαφορετικά «οδηγούμαστε μοιραία στην ισοπέδωση» επεσήμανε.

Παράλληλα, σε μια ειρωνική αναφορά στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε: Εάν κάποιοι δεν αντέχουν τη λέξη «αριστεία» μπορούν να χρησιμοποιήσουν παλαιότερους όρους, όπως «προκοπή» ή «αξιοσύνη»

------------------------------------------------------------------------

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης προλογίζει αυτή τη στιγμή την εκδήλωση στη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

 

επιστροφή στην κορυφή