Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Ελλάδα

Ιστορικές αναδρομές-Τι είπαν στο Υπουργικό Συμβούλιο της Χούντας στις 17 Νοεμβρίου 1973

Τα άγνωστα αρχεία της Βουλής αποκαλύπτουν τι ειπώθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο της Χούντας την 17η Νοεμβρίου 1973. «Ηχθημεν εις την απόφασιν όπως εγκαταλείψωμεν την ακολουθηθείσαν τακτικήν της ανοχής και αναμονής». 
Περισσότερα

Σαν Σήμερα-Ιστορικά γεγονότα που συγκλόνισαν την Ελλάδα και τον Κόσμο(19/11)

Εορτές της Ορθοδοξίας, σημαντικά ιστορικά, πολιτικά, κοινωνικά γεγονότα, γεννήσεις και θάνατοι που συνέβησαν σαν σήμερα 19 Νοεμβρίου.

Περισσότερα

Ένα εκατομμύριο ευρώ ζητά από τον Πολάκη με αγωγή της η Βίκυ Σταμάτη

Αγωγή με την οποία ζητά αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ως αποζημίωση για τους χαρακτηρισμούς «φτωχό νυμφιδιο» και «νεόπλουτο τσουλί» που χρησιμοποίησε σε βάρος της σε προηγούμενη ανάρτησή του στο Facebook.

Περισσότερα

Συλλυπητήρια Παυλόπουλου για την απώλεια του καθηγητή Βεργόπουλου

 

 
 

 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος δεν κατέστη δυνατό να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του αείμνηστου Καθηγητή Κώστα Βεργόπουλου, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την σύζυγό του και της εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.
Περισσότερα

Πού πρέπει να απευθύνονται οι πλημμυροπαθείς για καταγραφή και βοήθεια

 
 
Τις υπηρεσίες στις οποίες πρέπει να απευθύνονται οι πληγέντες από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών στις περιοχές της Δυτικής Αττικής γνωστοποίησε η Περιφέρεια.
Περισσότερα