Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Ρεπορτάζ ευτυχίας στην Αντίπαρο!

Ρεπορτάζ ευτυχίας στην Αντίπαρο!

Το τρυφερό ειδύλλιο της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ, Άννας Μπουσδούκου με τον ρεπόρτερ του καναλιού, Σταύρου Ιωαννίδη έφτασε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στην Αντίπαρο, παρουσία στενών συγγενών και λίγων καλών φίλων.

 

Οι νεόνυμφοι ταξίδεψαν στο νησί των Κυκλάδων για να ζήσουν εκεί μία από τις πιο όμορφες στιγμές της σχέσης τους.Το προηγούμενο βράδυ του γάμου έκαναν, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, beach party για τους φίλους τους.

Μετά την ρομαντική τελετή όπου τηρήθηκαν οι παραδόσεις και η νύφη έφτασε με καραβάκι στην εκκλησία ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι στο Beach House.Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι και η εγκυμονούσα Σία Κοσιώνη με την οποία η νύφη αλλά και ο γαμπρός διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Το love story του ζευγαριούΟι δυο τους γνωρίστηκαν το 2013 όταν η Άννα Μπουσδούκου ανέλαβε τα καθήκοντα της Πόπης Τσαπανίδου στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ. Παρόλο μάλιστα που και οι δυο τους βρίσκονταν στο κανάλι από το 2005-2006 δεν είχαν συνεργαστεί ως εκείνη τη στιγμή.Η πρώτη ουσιαστική επαφή, σύμφωνα με το Down Town, έγινε στο meeting της εκπομπής Τώρα, ενώ στο πρώτο link από Θεσσαλονίκη (όπου ήταν ανταποκριτής ο Σταύρος Ιωαννίδης) η Άννα συνειδητοποίησε πως οι δυο τους θα έχουν μέλλον!

επιστροφή στην κορυφή