Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 face book twitter you tube

Έξαλλος ο Αντώνης Ρέμος σε συναυλία του: «Τόσο μίσος και τόσο κακό απέναντί μου…»

Έξαλλος ο Αντώνης Ρέμος σε συναυλία του: «Τόσο μίσος και τόσο κακό απέναντί μου…»

Ο Αντώνης Ρέμος, αρκετά ενοχλημένος από όσα γράφονται για αυτόν στο διαδίκτυο, ξέσπασε κατά τη διάρκεια συναυλίας του.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής απευθύνθηκε στο κοινό και είπε:

«Τόσο μίσος και τόσο κακό απέναντί μου… Έρχονται κάτι τέτοια βράδια σαν κι αυτό το αποψινό, που βλέπω ότι όλα αυτά είναι ένα μεγάλο ψέμα. Κι ότι η αλήθεια είναι αυτή εδώ πέρα που φαίνεται. Κι αυτό θέλω να το βάλετε καλά στο μυαλό σας, ειδικά τα νέα παιδιά, που καμιά φορά, αυτό το τόσο ευλογημένο αλλά διαβολεμένο ίντερνετ σας κάνει και πιστεύετε ότι υπάρχει ένας κόσμος άλλος. Αλλά παιδιά να ξέρετε ότι είναι ψέματα όλα.

Είναι όλοι κότες, αλλά μιλάμε για μεγάλες κότες και δεν έχει κανένας την ψυχή να έρθει μπροστά σου και να σου πει: Ρε μάγκα να σου πω κάτι; Δε σε γουστάρω και δεν θέλω να σε ξαναδώ». Το ίδιο συμβαίνει και με σας τα παιδιά. Πολλά παιδιά που κάθεστε στα θρανία σας και κάθεστε στα κομπιούτερ σας και σας απειλούν και σας κάνουν μαγκιές, μη φοβάστε είναι όλα λόγια. Πίσω από τα κομπιούτερ είναι όλοι μάγκες.

Αυτό το τραγούδι είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς τους ψευτόμαγκες που κάθονται πίσω από ένα κομπιούτερ. Είτε είναι δημοσιογράφοι, είτε είναι απλός κοσμάκης που μπερδεύτηκε κι αυτός και θέλει να γράψει μια βλακεία και μια κακία»,

Το τραγούδι που αφιέρωσε στους επικριτές του ο Αντώνης Ρέμος ήταν το «Κλειστά τα στόματα».

πηγή :govastileto

επιστροφή στην κορυφή