Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Μουσική

Μανώλης Μητσιάς & Καρυοφυλλιά Καραμπέτη έρχονται στην Πάτρα!

Η εμβληματική μουσική παράσταση - αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργόΝίκοΓκάτσο, πουενθουσίασεκοινό και κριτικούςστοΗρώδειο, έρχεται τηνΤρίτη 21 Νοεμβρίου 2017, στηνκεντρικήθεατρικήσκηνήτου Royal Theater στην Ακτή Δυμαίων.

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

«Του έρωτα, του χωρισμού και της αγάπης λόγια» στο καφέ Γέφυρες

«Του έρωτα του χωρισμού και της αγάπης λόγια»είναι η  παράσταση που ετοίμασε για φέτος, το γυναικείο φωνητικό σύνολο «έκφραση», που  δημιουργήθηκε από τον ομώνυμο σύλλογο της Εγλυκάδος.

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου η κορυφαία μουσική συνάντηση χορωδιακής και παραδοσιακής μουσικής που διοργανώνει η ΓΝΩΜΗ και ο "Φωκαεύς"

Κορυφαία μουσική εκδήλωση διοργανώνουν από κοινού η πρωινή εφημερίδα των Πατρών «Γνώμη», με αφορμή την συμπλήρωση 45 ετών κυκλοφορίας της στην πόλημας και ο πολιτιστικός όμιλος «Θεόδωρος Φωκαεύς» για τον εορτασμό των 12 ετών πολιτιστικής ιστορίας και μουσικής πορείας του, στα πλαίσια των «Πρωτοκλητείων2017».

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

Πρωτοφανής η ανταπόκριση του κοινού στο νέο τραγούδι του Νίκου Οικονόμοπουλου-Ξεπέρασε τις 7.5 εκατομμύρια προβολές σε δύο εβδομάδες

Σπάει όλα τα κοντέρ ο Αχαιός τραγουδιστής. Το νέο του τραγούδι με τίτλό «Για κάποιο λόγο», έχει εκτοξευθεί στην κορυφή και από ότι φαίνεται έπεται και συνέχεια. 

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

Αύριο η εναρκτήρια συναυλία των εκδηλώσεων για την Οκτωβριανή Επανάσταση- «Σοβιετικοί Συνθέτες»

 

Η συναυλία «Σοβιετικοί Συνθέτες» από τα σύνολα του Δημοτικού Ωδείου που θα πραγματοποιηθεί  σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στις 8 μ.μ., θα είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων, για την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Επανάσταση, το 1917, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του δήμου Πατρέων.

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

Στο Royal Theater απόψε ο Φοίβος Δεληβοριάς για μία live συναυλία

Μετά το απίστευτο καλοκαίρι στην «Ταράτσα του» στην Αθήνα, ο Φοίβος Δεληβοριάς «προσγειώνεται» στην Πάτρα για ένα μοναδικό live, με τα best of της μουσικής πορείας του έως σήμερα.

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

Σάββατο βράδυ στο Royal ο Φοίβος Δεληβοριάς

Μετά το απίστευτο καλοκαίρι στην «Ταράτσα του» στην Αθήνα, ο Φοίβος Δεληβοριάς«προσγειώνεται» στην Πάτρα για ένα μοναδικό live, με τα best of της μουσικής πορείας του έως σήμερα.

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την ξεχωριστή συναυλία στο Συνεδριακό- Χορωδιακή συνάντηση

 


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ, στο κατάμεστο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, διεθνής συναυλία χορωδιακής μουσικής, υψηλού επιπέδου, στην οποία μετείχαν τιμητικά προσκεκλημένες, η Γερμανική Νεανική Χορωδία του Σάξεν Λειψίας (Διεύθυνση: Ron- Dirk Entleutner) και η Χορωδία Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Διεύθυνση: Μιχάλης Οικονόμου), ενώ συμμετείχε και η Νεανική Χορωδία της Πολυφωνικής (Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου- Διαμαντοπούλου, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά, κρουστά: Γιώργος Λαμπράκος).

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

Έρχεται με… «Φορτηγό»-Ο Διονύσης Σαββόπουλος την ερχόμενη Παρασκευή στο Royal Theater

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου o Διονύσης Σαββόπουλος έρχεται στην Πάτρα για μια μοναδική βραδιά στην κεντρική σκηνή του Royal Theater, στην Ακτή Δυμαίων.

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

Μουσική μιας άλλης εποχής- Απόψε το αφιέρωμα στο έργο των συνθετών, Δ. Λιάλιου και Α. Νεζερίτη

Η Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών διοργανώνει σήμερα στις 8.30 μ.μ εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο των συνθετών Δημήτρη Λιάλιου (Πάτρα 1869 - Αθήνα 1940) και Ανδρέα Νεζερίτη (Πάτρα 1897 - Αθήνα 1980).

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα