Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Θέατρο

«Ψύλλοι στ’αυτιά» στο Επίκεντρο+ έως τις 26 Νοεμβρίου

Με μεγάλη επιτυχία έκανε πρεμιέρα το βράδυ της περ. Πέμπτης, η ανατρεπτική κωμωδία καταστάσεων του Ζωρζ Φεντώ «Ψύλλοι στ’αυτιά» σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα στο θέατρο Επίκεντρο+.

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα

«Cabaret 17»-Έως τις 25 Νοεμβρίου η παράσταση από αποφοίτους της Δραματικής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας

Έως τις 25 Νοεμβρίου ανεβαίνει κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21.30, στο θέατρο «Act» (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65) η παράσταση «Cabaret 17».

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα

«Η Τρελή του Σαγιό»-Από τις 29/11 η τρίτη μεγάλη παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας

Η τρίτη μεγάλη παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, μετά την «Ελίζα» της Ξένιας  Καλογεροπούλου και την «Πηγή των αμνών» που έχει πρεμιέρα το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, ετοιμάζεται από το «Άρμα Θέσπιδος».

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα

«Οι παγιδευτές»-Σήμερα η πρεμιέρα του έργου του Γιώργου Σκούρτη στη σκηνή του θεάτρου «Γραμμές Τέχνης»

Tο καταπληκτικό έργο του Γιώργου Σκούρτη, «Οι παγιδευτές», θα ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή του θεάτρου «Γραμμές Τέχνης» στην οδό Μαιζώνος 271, και η πρεμιέρα έχει οριστεί για σήμερα Πέμπτη.

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα

Αύριο «Η ιστορία του ελληνικού έθνους - αλλιώς» στο θέατρο act

Μετά την πρώτη sold out παράσταση που δόθηκε την περασμένη Κυριακή, ο δημοφιλής ηθοποιός Σίλας Σεραφείμ επιστρέφει αύριο στο θέατρο «Act» της Πάτρας στις σκάλες Γεροκωστοπούλου, δίνοντας την ευκαιρία στο πατρινό κοινό να τον απολαύσει στην 2η και τελευταία του εμφάνιση, στην ολοκαίνουργια παράστασή του με τίτλο «Η Ιστορία του ελληνικού έθνους - αλλιώς».

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα

Δύο ακόμη παραστάσεις για το "Άστρα να πάνε"

Η μεγάλη επιτυχία της κωμωδίας «Άστρα να πάνε», έργο των Βασ. Ρίσβα και Δήμ. Σακαλή σε σκηνοθεσία Νίκου Μαγδαληνού, θα κάνει τις δύο τελευταίες παραστάσεις της στο θέατρο Επίκεντρο+ το Σάββατο 11στις 9.15 μ.μ. και Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. πριν αρχίσει το ταξίδι της για άλλες πόλεις τις Ελλάδας.

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα

Σήμερα και την ερχόμενη Κυριακή η stand-up comedy με τον Σίλα Σεραφείμ- «Η ιστορία του έθνους - αλλιώς»

 

 

Ο Σίλας Σεραφείμ επιστρέφει στην Πάτρα με την ολοκαίνουργια παράστασή του με τίτλο «Η Ιστορία του ελληνικού Έθνους - Αλλιώς».

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα

Επίσημη πρεμιέρα για το «ο Χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει» στο Επίκεντρο+

Αυτήν την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου, η παιδική σκηνή του Επίκεντρο+ κάνει την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει» σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα.

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα