Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 face book twitter you tube

Life style

Γέννησε η Μαριάννα Γουλανδρή

Το ζευγάρι, Μαριάννα Γουλανδρή και Φίλιππος Λαιμός από σήμερα κρατούν στα χέρια τους την κόρη τους, ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε υγιέστατο, βάρους 2.960 γραμμαρίων. 

  • Κατηγορία Life style
Περισσότερα

«Εζησα το χειρότερο εφιάλτη της ζωής μου»

Μετά από 15 ημέρες νοσηλείας σε ιδιωτικό νοσοκομείο ο Ηλίας Βρεττός πήρε εξιτήριο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής σε δηλώσεις του στο protothema.gr είπε ότι το γεγονός ότι ζει είναι ένα θαύμα ενώ αποκάλυψε ότι την ημέρα του σοβαρού του τροχαίου είχε ζητήσε από φίλη του να οδηγήσει γιατί εκείνος υπέφερε από τροφική δηλητηρίαση.

  • Κατηγορία Life style
Περισσότερα

Ηλίας Βρεττός: Συγκλονίζει η φωτογραφία του μετά το χειρουργείο

Ο Ηλίας Βρεττός, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στην παραλιακή, ανεβαίνει τον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο για την αποκατάσταση της υγείας του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, τη Δευτέρα έκανε ένα ακόμα σοβαρό χειρουργείο στο κάταγμα της λεκάνης,. Όλα, ευτυχώς, πήγα πάρα πολύ καλά.

 

Μετά την επέμβαση, ο Ηλίας Βρεττός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του από το κρεβάτι του νοσοκομείου, στην οποία διακρίνουμε και την εικόνα της Παναγίας. Ο ίδιος έγραψε:

«Χάρη στο Θεό ζω και χάρη σε εσάς παίρνω τη δύναμη να παλέψω για να το ξεπεράσω… Τα χειρουργεία πήγαν καλά κι έτσι σήμερα ξημέρωσε μια ΝΕΑ ΖΩΗ για μένα… Ένα πράγμα ΜΟΝΟ θέλω να πω… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

 bretos.jpg

 

  • Κατηγορία Life style
Περισσότερα