Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 face book twitter you tube

Μουσική

«Aπό την ουβερτούρα έως το μιούζικαλ»-Απόψε η συναυλία κλασικής μουσικής της Ορχήστρας «Πατρεύς» με τον Μο Ανδρέα Πυλαρινό

O καταξιωμένος πανελληνίως Μο Ανδρέας Πυλαρινός θα παραστεί ως επίσημος προσκεκλημένος στη μεγάλη συναυλία κλασικής μουσικής της Ορχήστρας Πνευστών «Πατρεύς», με τίτλο «Από την ουβερτούρα έως το μιούζικαλ» που θα δοθεί σήμερα (ώρα 20:30) στο Συνεδριακό Κέντρο – Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας «Σωκράτης».

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

Κ. Χαριτοδιπλωμένος στη "Γ": Οι Πατρινοί με επανέφεραν στη δισκογραφία

Οι 2.000 Πατρινοί που τον υποδέχτηκαν πριν από μερικά χρόνια σ’ ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι που έγιναν στην «Πολιτεία» ήταν το έναυσμα για να επανέλθει στη δισκογραφία μετά από μερικά χρόνια αποχής.

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

Δυο γυναίκες τραγουδούν για τον έρωτα...

Με μια φυσαρμόνικα και με μια κιθάρα, η Εβίνα Ακρίδα και η Ελένη Λάππα επιστρέφουν στις Γέφυρες, την Τετάρτη, στις 21.00, στο καφέ Γέφυρες στην οδό Πατρέως 86, για ένα live με τραγούδια που φτιάχτηκαν για να φέρνουν κοντά τους ανθρώπους.
  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

Συναυλία μελοποιημένων ποιημάτων του Κωστή Παλαμά το Σάββατο στο Δημοτικό Θέατρο "Απόλλων"

Η  «ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ  ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ» , Η «ΠΡΟΤΑΣΗ» κίνηση για έναν άλλο τρόπο ζωής και η ΟΡΧΗΣΤΡΑ  ΝΥΚΤΩΝ ΕΓΧΟΡΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ, διοργανώνουν  συναυλία

το Σάββατο  10 Φεβρουαρίου και ώρα 8 μ.μ.  στο Δημοτικό  Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ.

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

Απόψε η Δήμητρα Γαλάνη με το Chronos Project στο Συνεδριακό

Ο… Chronos σταματά σήμερα στις 21.30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου η Δήμητρα Γαλάνη συναντά ένα κουαρτέτο εξαιρετικών Ελλήνων μουσικών με κεντρικό άξονα τραγούδια που έχουν γράψει μεγάλοι δημιουργοί, ποιητές και συνθέτες.

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα