Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 face book twitter you tube

Μουσική

Κ. Χαριτοδιπλωμένος στη "Γ": Οι Πατρινοί με επανέφεραν στη δισκογραφία

Οι 2.000 Πατρινοί που τον υποδέχτηκαν πριν από μερικά χρόνια σ’ ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι που έγιναν στην «Πολιτεία» ήταν το έναυσμα για να επανέλθει στη δισκογραφία μετά από μερικά χρόνια αποχής.

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

Δυο γυναίκες τραγουδούν για τον έρωτα...

Με μια φυσαρμόνικα και με μια κιθάρα, η Εβίνα Ακρίδα και η Ελένη Λάππα επιστρέφουν στις Γέφυρες, την Τετάρτη, στις 21.00, στο καφέ Γέφυρες στην οδό Πατρέως 86, για ένα live με τραγούδια που φτιάχτηκαν για να φέρνουν κοντά τους ανθρώπους.
  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

Συναυλία μελοποιημένων ποιημάτων του Κωστή Παλαμά το Σάββατο στο Δημοτικό Θέατρο "Απόλλων"

Η  «ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ  ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ» , Η «ΠΡΟΤΑΣΗ» κίνηση για έναν άλλο τρόπο ζωής και η ΟΡΧΗΣΤΡΑ  ΝΥΚΤΩΝ ΕΓΧΟΡΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ, διοργανώνουν  συναυλία

το Σάββατο  10 Φεβρουαρίου και ώρα 8 μ.μ.  στο Δημοτικό  Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ.

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

Απόψε η Δήμητρα Γαλάνη με το Chronos Project στο Συνεδριακό

Ο… Chronos σταματά σήμερα στις 21.30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου η Δήμητρα Γαλάνη συναντά ένα κουαρτέτο εξαιρετικών Ελλήνων μουσικών με κεντρικό άξονα τραγούδια που έχουν γράψει μεγάλοι δημιουργοί, ποιητές και συνθέτες.

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

Αύριο στο Λιθογραφείον η Ρίτα Αντωνοπούλου

«Τη μαγεία δεν την πιάνεις με την ερμηνεία της μαγείας, πόσω μάλλον με την περιγραφή της ερμηνείας της μαγείας. Ή κελαηδάς ή σωπαίνεις. Δε λες: αυτό που κάνω είναι κελαηδητό!» Οδυσσέας Ελύτης.

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν με μελωδίες Χατζιδάκι, Αττίκ και όχι μόνο στο Royal

Την πιο όμορφη βραδιά του χρόνου, την Παραμονή των Χριστουγέννων,το Royal Theater και ο Γιώργης Χριστοδούλου σας καλούν στο πιοατμοσφαιρικό Reveillon των τελευταίων ετών.

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

Εορταστικές μελωδίες-Το ερχόμενο Σάββατο η χριστουγεννιάτικη συναυλία από τις χορωδίες της Cantelena

Βράδυ προπαραμονής Χριστουγέννων, σε μια ατμόσφαιρα άκρως εορταστική που θα απογειώσει το κλίμα των ημερών, οι χορωδίες της Cantelena είναι έτοιμες να χαρίσουν στο κοινό της πόλης μας χριστουγεννιάτικες μελωδίες μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης.

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

Θηβαίος-Παπαγεωργίου στην Πάτρα-Το ερχόμενο Σάββατο στο «Ghetto»

Ο Χρήστος Θηβαίος συναντά την πιο ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα εκπρόσωπο της νεότερης γενιάς, τη Μαρία Παπαγεωργίου και έρχονται μαζί στην Πάτρα, το ερχόμενο Σάββατο στο Ghetto (Eυμύλου 8) στις 22.00.

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα