Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 face book twitter you tube

Οι Lost in Translation την Τετάρτη στον Κήπο του Royal

Οι Lost in Translation την Τετάρτη στον Κήπο του Royal

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου οι Lost in Translation επιστρέφουν στο Royal, με ένακαλοκαιρινό “live” στη μουσική σκηνή του καταπράσινου Κήπου, στην ΑκτήΔυμαίων!

 

Οι Lost In Translation (L.I.T . band), είναι μια νεοσύστατη μπάντα που φέτος κλείνειένα χρόνο ζωής. Αποτελείται από πέντε μέλη από την Πάτρα και ασχολείται μουσικά,με γνωστά τραγούδια της latin, jazz, pop και rock σκηνής και παντρεύει τον ελληνικόμε τον ξένο στίχο κάτω από οικείες μελωδίες και ρυθμούς σε αρκετές περιπτώσειςδιασκευασμένους.

Από την Cesaria Evora μέχρι τους Beatles και από τον Παύλο Σιδηρόπουλο μέχρι τηνIrene Cara και τη Nina Simone η διαδρομή θα είναι χαλαρή και μελωδική.Οι “Χαμένοι στη Μετάφραση” είναι οι:Γιώργος Βόσσος (ακουστική κιθάρα, vocals)Σοφία Δουκλιά (vocals)Θωμάς Αντωνόπουλος (κρουστά-congas-bongos- cajon και ένα σωρό άλλα)Αρτέμης Μπεκρόπουλος (μπάσο)Φαίδωνας Διαμαντόπουλος (πλήκτρα)
Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στις 22:00Στον Κήπο του Royal Theater (Παλαιό Πτωχοκομείο)Ακτή Δυμαίων 53, ΠάτραΠληροφορίες – Κρατήσεις: 2610 310120Είσοδος Ελεύθερη

επιστροφή στην κορυφή