Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 face book twitter you tube

«Του έρωτα, του χωρισμού και της αγάπης λόγια» στο καφέ Γέφυρες

«Του έρωτα, του χωρισμού και της αγάπης λόγια» στο καφέ Γέφυρες

«Του έρωτα του χωρισμού και της αγάπης λόγια»είναι η  παράσταση που ετοίμασε για φέτος, το γυναικείο φωνητικό σύνολο «έκφραση», που  δημιουργήθηκε από τον ομώνυμο σύλλογο της Εγλυκάδος.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και διδασκαλία της ομάδας, έχει η Ελένη Θωμά: «Τον Δεκέμβρη του 2015  επτά-οκτώ γυναίκες από τη γειτονιά μαζευτήκαμε στο σύλλογο  και πιάσαμε το τραγούδι. Σιγά-σιγά γίναμε δεκαπέντε. Είμαστε μια ομάδα, μια καλή παρέα και στόχος μας είναι να τραγουδάμε με την ψυχή μας και να περνάμε καλά. Αν σας αρέσει το τραγούδι, ελάτε στην ομάδα μας και θα τραγουδήσετε ανάλογα με τις δυνατότητες σας. Από φέτος, γίνονται στην ομάδα ιδιαίτερα μαθήματα μονωδίας(τραγουδιού) από την  mezzosoprano, Άντυ Καρπέτα».

Την Παρασκευή  10 Νοεμβρίου στο στις 21.00 το γυναικείο φωνητικό σύνολο θα έχει τη χαρά να παρουσιάσει τη δουλειά του στο φιλόξενο χώρο του καφέ Γέφυρες (Πατρέως 86).

Για περισσότερες πληροφορίες για το γυναικείο φωνητικό σύνολο «έκφραση»:

Ελένη Θωμά, Τηλ.6944767192, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

επιστροφή στην κορυφή