Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 face book twitter you tube

Ερωτήματα από την αντιπολίτευση για την πρόσληψη δικηγόρου στη ΔΕΥΑΠ

Ερωτήματα από την αντιπολίτευση για την πρόσληψη δικηγόρου στη ΔΕΥΑΠ

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΡΑΠ - Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη Ηλίας Γρηγόρης, Ουρανία Μπίρμπα, Ιωάννης Τσιμπούκης και ο δημοτικός σύμβουλος των Αγωνιζόμενων Πολιτών Ανδρέας Παναγιωτόπουλος κατέθεσαν ερώτηση προς τον Δήμαρχο Πατρέων, σχετικά την δικαστική απόφαση που δικαίωσε όσους προσέφυγαν για την πρόσληψη δικηγόρου στη ΔΕΥΑΠ.

 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν «η νομιμότητα της συγκεκριμένης διαδικασίας πρόσληψης δικηγόρου αμφισβητήθηκε και από την αποκεντρωμένη διοίκηση.

Μια πρόσληψη έξω από την υπάρχουσα νομοθεσία και μια διαδικασία αξιολόγησης (συνέντευξη) αναξιοκρατική και προσβλητική για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο δήθεν διαγωνισμό. Μια πρόσληψη στηριγμένη στη παλαιοκομματική λογική της τακτοποίησης των «δικών μας παιδιών» που μέχρι χθες στηλιτεύατε αλλά τώρα αντιγράψατε χωρίς το παραμικρό ενδοιασμό και με κομματική υπερηφάνεια!

Μια πρόσληψη που μεθοδεύθηκε με σωρεία απευθείας αναθέσεων υποθέσεων της δημοτικής επιχείρησης ενάμιση χρόνο τώρα από την πλειοψηφία του Δ.Σ της ΔΕΥΑΠ».

Οι δημοτικοί σύμβουλοι ρωτούν τον Δήμαρχο, αν θα σεβαστεί την απόφαση του δικαστηρίου, αν θα προκηρύξει τη θέση με διαφανείς και αξιοκρατικές διαδικασίες και αν θα φροντίσει να αποκατασταθεί η δημοκρατική λειτουργία στο Δ.Σ της ΔΕΥΑΠ.

επιστροφή στην κορυφή