Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Τα νέα της Πάτρας και της Δ. Ελλάδας

Πάτρα πολιτική

Συνάντηση εργασίας για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία στη Δυτική Ελλάδα

Συνάντηση εργασίας για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (Κ.ΑΛ.Ο) πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, δεδομένου έχει εντάξει στο στρατηγικό σχεδιασμό της την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, ως μια σημαντική, βιώσιμη διέξοδο.

Περισσότερα

«Ομαλή η διανομή τροφίμων»-Ευχαριστίες Γρηγόρη Αλεξόπουλου σε όσους συνέβαλλαν

Η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει την υλοποίηση του Προγράμματος διανομής Τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής προς τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ /FEAD για τον Νοέμβριο 2017, σε συνεργασία με τους εταίρους της σύμπραξης.

Περισσότερα

ΒΙΠΕ Πατρών και δημοπρασίες έργων επί τάπητος στη συνάντηση Κατσιφάρα - Μαντά

Τα ζητήματα που αφορούν την Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, αλλά και τα εκτελούμενα, ή υπό εκτέλεση έργα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας συζήτησαν σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών και Πρόεδρο του Συνδέσμου Πτυχιούχων Εργοδηγών Δημοσίων Έργων Αχαΐας Πέτρο Μαντά.

Περισσότερα

Διευρύνεται το μέτωπο για την προστασία της οικογενειακής στέγης

Καθημερινά διευρύνεται το μέτωπο που δημιουργεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την προστασία της οικογενειακής στέγης από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Η κινηματική πρωτοβουλία της Περιφέρειας αγκαλιάζεται συνεχώς από Δημοτικά Συμβούλια, οργανώσεις, φορείς και Επιμελητήρια.

Περισσότερα

Στοίχημα η ενότητα-Διττή η «ανάγνωση» της εκλογής Φ. Γεννηματά στο νέο φορέα της κεντροαριστεράς-Πώς σχολιάζουν στελέχη από την Αχαία

Της Μαρίας Σπ. Ορφανού

Η ενότητα είναι το στοίχημα της επόμενης ημέρας των εκλογών στην κεντροαριστερά. Η εκλογή της Φώφης Γεννηματά ως επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα που επί της ουσίας θα αποκτήσει υπόσταση μετά το συνέδριο έχει διττή «ανάγνωση».

Περισσότερα

Κεντροαριστερά: Μειωμένη κατά 30% η συμμετοχή στην Αχαΐα

Σε εξέλιξη είναι ο δεύτερος γύρος για την εκλογή αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Μέχρι τις 6.30 στην Αχαΐα είχαν ψηφίσει 4.400 μέλη και φίλοι, δηλαδή, μία απώλεια της τάξεως του 30% σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή.

Περισσότερα

"Οι Παραγωγικές Τάξεις Ζητούν… : “Αλλαγή Πορείας σε όλους τους Τομείς!”, την Κυριακή από τον Τομέα Παραγωγικών Τάξεων της ΝΔ Αχαΐας

Eκδήλωση με θέμα: Οι Παραγωγικές Τάξεις Ζητούν… : “Αλλαγή Πορείας σε όλους τους Τομείς!” διοργανώνει την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 ο Τομέας Παραγωγικών Τάξεων της ΝΔ Αχαΐας στο πλαίσιο του 20ου FORUM.

Περισσότερα

Πάτρα: «Παρέλαση» στελεχών της ΝΔ την Κυριακή

Τουλάχιστον τρία σημαντικά στελέχη της ΝΔ θα βρεθούν την προσεχή Κυριακή στην Πάτρα, μετέχοντας σε αντίστοιχες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του Forum Ανάπτυξης – Money Show.

Περισσότερα