Τρίτη 24 Απριλίου 2018 face book twitter you tube

Τα νέα της Πάτρας και της Δ. Ελλάδας

Πάτρα πολιτική

Κ. Σπαρτινός στη "Γ": Σκόπιμη κωλυσιεργία από το Δήμο για την απόδοση του θαλάσσιου μετώπου

Aπό την έντυπη έκδοση της "Γνώμης"

Σκόπιμη κωλυσιεργία εκ μέρους της δημοτικής Αρχής για το θέμα της οριστικής απόδοσης του θαλάσσιου μετώπου καταγγέλλει ο Αχαιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σπαρτινός σε συνέντευξή του στη «Γ».

Περισσότερα

Πάτρα: Εκδήλωση του ΕΠΑΜ στις 8 μ.μ. στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης με ομιλητή τον Δ. Κυπριώτη

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) Πάτρας διοργανώνει  εκδήλωση- ομιλία στην Πάτρα με θέματα: τις εξελίξεις στα εθνικά ζητήματα, αποτροπή διαμελισμού της χώρας, γιατί μήνυση επί εσχάτη προδοσία και εγκαθίδρυση μνημονίων με αδρανοποίηση της Δημοκρατίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 μ.μ. στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, στην πλατεία Γεωργίου.

Περισσότερα

Γ. Μαυραγάνης: "Κρίσιμη περίοδος για την Ελλάδα"

Ως κρίσιμη χαρακτήρισε την τρέχουσα χρονική περίοδο για την Ελλάδα ο πρώην υφυπουργός, Γιώργος Μαυραγάνης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε χθες το μεσημέρι με δημοσιογράφους της περιοχής στο μεζεδοπωλείο «Πλατεία» (πλ. Γεωργίου) στην Πάτρα.

Περισσότερα

Στην Πάτρα το Σάββατο ο Γ.Γ. του ΕΠΑΜ, Δ. Κυπριώτης

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) Πάτρας διοργανώνει εκδήλωση- ομιλία στην Πάτρα με θέματα: τις εξελίξεις στα εθνικά ζητήματα, αποτροπή διαμελισμού της χώρας, γιατί μήνυση επί εσχάτη προδοσία και εγκαθίδρυση μνημονίων με αδρανοποίηση της Δημοκρατίας.

Περισσότερα

Πάτρα: Ο Παν. Αντωνόπουλος, Διευθυντής στο Πολιτικό Γραφείο του Γ. Μαυραγάνη

Διευθυντής στο Πολιτικό Γραφείο του πρώην  υφυπουργού Γιώργου Μαυραγάνη, αναλαμβάνει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τοY gnomip.gr, ο Πατρινός καθηγητής, Σωματικής Αγωγής, Παναγιώτης Αντωνόπουλος.

Περισσότερα

Ευκαιρία ανάδειξης για τα Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά της Δυτικής Ελλάδας, ο 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός νεοφυούς επιχειρηματικότητας

Στις δυνατότητες ανάδειξης της μεγάλης βιοποικιλότητας Αρωματικών και Φαρμακευτικών  Φυτών που υπάρχουν στη Δυτική Ελλάδα εστίασε  ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ο οποίος, σήμερα Τρίτη 17 Απριλίου 2018, παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλική Πρεσβεία, στην Αθήνα, για την παρουσίαση  του  1ου  Πανελλήνιου Διαγωνισμού νεοφυούς επιχειρηματικότητας και καινοτόμου επιχειρηματικής ιδέας στα Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά.

Περισσότερα