Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 face book twitter you tube

Με απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία της Παναχαϊκης, επιστρέφει ο Σωτηράκος

Με απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία της Παναχαϊκης, επιστρέφει ο Σωτηράκος
Με απουσίες ξεκίνησε την Δευτέρα η προετοιμασία της Παναχαικης ενόψει του εκτός έδρας αγωνα με τον Απόλων Λάρισας καθως δνε προπονήθηκαν οι Μακρυδημήτρης και Σωτηράκος ο οποίος όμως την Τετάρτη θα επιστρέψει στην Πάτρα. 
Η ανακοίνωση: "Αποθεραπεία για όσους παίκτες αγωνίστηκαν χθες στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των «κοκκινόμαυρων».
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά στην Αγυιά εκτός από τον Αλέξανδρο Μπιτσάκο που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, τον Διονύση Μακρυδημήτρη που έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα αλλά και τον Γιάννη Σωτηράκο ο οποίος επίσης έκανε θεραπεία και ατομικό αλλά επανέρχεται από την Τετάρτη κανονικά.
Από τον αγώνα της Κυριακής στη Λάρισα με τον Απόλλωνα θα απουσιάσει λογω τιμωρίας (συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες) ο Νίκος Μπουτζίκος ενώ για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσει από το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης με την ΑΕ Καραϊσκάκης ο Βασίλης Σούλης.
Αύριο οι «κοκκινόμαυροι» έχουν ρεπό και θα επανέλθουν και πάλι την Τετάρτη με προπόνηση στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου της Πάτρας.
επιστροφή στην κορυφή