Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 face book twitter you tube

Ερασιτεχνικό

«Στέλνουν παρατηρητές τους κολλητούς τους»

Η αντιπολίτευση της ΕΠΣ Αχαΐας έστειλε ανακοίνωση υπογραφόμενη από τον Δημήτρη Μπαλαφούτη, Χρήστο Πλούμη και Γιώργο Γκοτσόπουλο για την τιμωρία του Νίκου Κολώνη από την ΕΠΟ.

Περισσότερα

ΕΠΣΑ:Φουλ δράση-Σε Α’ και Β’ όμιλο για την 28η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας

Με πολλές αναμετρήσεις σε Α’ και Β’ όμιλο συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας με την 28η αγωνιστική. Τρεις αγωνιστικές πριν να πέσει η αυλαία και οδηγηθούμε στα μπαράζ ανόδου και παραμονής.

Περισσότερα

ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ: Παράδειγμα προς μίμηση

Τι μπορεί κανείς να γράψει για τον Γιώργο Δασκαλάκη των Ψηλαλωνίων. Έναν άνθρωπο παράδειγμα προς μίμηση αφού στα 52 του χρόνια όποτε κι αν τον χρειαστεί η ομάδα είναι ετοιμοπόλεμος αλλά σκοράρει κιόλας.

Περισσότερα

Β΄ΕΠΣΑ: Το ενδιαφέρον σε Α’ και Γ’ όμιλο

Συνέχεια έχουμε σήμερα και στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας με την επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχαΐας να ορίζει σχεδόν όλα τα ματς της 28ης αγωνιστικής στον Γ’ όμιλο.

Περισσότερα

Η αγωνία στο «ζενίθ»-Σήμερα η 28η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας

Συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με την 28η αγωνιστική, τρεις πριν πέσει η αυλαία και οδηγηθούμε στα μπαράζ ανόδου αλλά και στα μπαράζ παραμονής.

Περισσότερα

BEACH SOCCER: Με οδηγό… τον Σπύρο για το Eurowinners Cup στην Πορτογαλίας - Ξεκίνησαν τα έργα στο «Πεπανός»

Η ομάδα beach Soccer, Νάπολη Πατρών έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει του Eurowinners Cup στο Nazare της Πορτογαλίας που θα ξεκινήσει στις 23 Μαΐου. Με «οδηγό» τον Σπύρο Αβράμη που μπορεί να έφυγε από την ζωή ωστόσο παραμένει στις καρδιές όλων μας οι συμπαίκτες του έχουν έναν στόχο. Να παραμείνει ζωντανός ο Σύλλογος του οποίου ήταν εμπνευστής και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Περισσότερα