Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018 face book twitter you tube

Πόλο

Φωτογραφίες από τα φιλικά της ΝΕΠ με Αργη Καλαμάτας

Την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των αγοριών της ΝΕΠ είχε ο Φώτης Γιαννόπουλος στη διάρκεια των φιλικών αγώνων που έδωσαν το Σάββατο τα «δελφίνια» στην Καλαμάτα με τον εκεί Αργη.

  • Κατηγορία Πόλο
Περισσότερα

A2 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ : Ο Νηρέας με ΟΦΘ στο Α. Πεπανός ( 4μ.μ.)

Tην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο θα διεκδικήσει σ΄τα 4μ.μ.στο Α. Πεπανός  ο Νηηράεας που υποδέχετοια τον ΟΦΘ  για την 4η Αγωνιστική της Α2 Εθνικής Πόλο . Οι αθλητές του  Παναγιώτη Χριστοφή είναι αποφασισμένοι για το καλύτερο Αναλυτικά το σημερινό πρ΄’ογραμματης 4ης Αγωνιστικής :

  • Κατηγορία Πόλο
Περισσότερα

Σπουδαία νίκη (9-8) του ΝΟΠ στο Βόλο

Ο ΝΟΠ «απέδρασε» με το διπλό από τον Βόλο κερδίζοντας σήμερα την τοπική Νίκη με 9-8 για την 3η αγωνιστική της Α2 Εθνικής πόλο και έπιασε προσωρινά στην κορυφή τον Άρη Θεσσαλονίκης. 
  • Κατηγορία Πόλο
Περισσότερα

Οι γυναίκες της ΝΕΠ με αντίπαλο τον Τρίτωνα Αμαρουσίου

Το Μαρούσι με αντίπαλο τον Τρίτωνα παίζουν το Σάββατο (4μ.μ.) τα κορίτσια της ΝΕΠ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της γ΄ φάσης του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο.
  • Κατηγορία Πόλο
Περισσότερα

Κληρώσεις και οι όμιλοι για την δεύτερη φάση των πρωταθλημάτων υδατοσφαιρισης νέων (Κ19) και παίδων (Κ15)

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (14/02 του Αγίου Βαλεντίνου) στα γραφεία της ΚΟΕ οι κληρώσεις για τις επόμενες φάσεις των φετινών πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης στους νέους και τους παίδες. Η Β (ημιτελική) φάση πρωταθλήματος νέων (Κ19).

  • Κατηγορία Πόλο
Περισσότερα

Εξαιρετική παρουσία για τη ΝΕΠ στους Χειμερινούς Αγώνες Παίδων-Κορασίδων

Εξαιρετική παρουσία είχε η Αγωνιστική ομάδα κολύμβησης της ΝΕΠ στους Χειμερινούς Αγώνες Παίδων-Κορασίδων και Νέων-Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα το διάστημα 9-11 Φεβρουαρίου.

  • Κατηγορία Πόλο
Περισσότερα

Σημαντική νίκη για τις γυναίκες της ΝΕΠ

Σημαντική νίκη με 9-8 πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ απέναντι στον Νηρέα Χαλανδρίου, προσπερνώντας τον στη 2η θέση του Β΄ Ομίλου, στο παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της γ΄ φάσης του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής. 
  • Κατηγορία Πόλο
Περισσότερα

Στη μάχη οι έφηβοι της ΝΕΠ

Στη μάχη του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Εφήβων ρίχνεται από την Παρασκευτή μέχρι και την Κυριακή το αντίστοιχο συγκρότημα της ΝΕΠ, μετέχοντας στον προκριματικό Ομιλο της Πάτρας (8ος), οι αγώνες του οποίου θα φιλοξενηθούν στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».

  • Κατηγορία Πόλο
Περισσότερα