Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 face book twitter you tube

Θέατρο

Ο Τάκης Χρυσικάκος στη "Γνώμη": «Η πορεία στο θέατρο είναι μοναχική»

Από την έντυπη έκδοση στη "Γνώμη"

Χρειάστηκε ενδελεχής έρευνα για να γίνει ένα με τον Νίκο Καζαντζάκη και να αποδώσει την «Αναφορά στο Γκρέκο», απόλυτα ταυτισμένος με το ρόλο του.

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα

Ο "Άρης Βελουχιώτης" στο "Απόλλων" σήμερα και αύριο

To Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας στο πλαίσιο των θεατρικών του μετακλήσεων φιλοξενεί την παράσταση της Σοφίας Αδαμίδου «Άρης» στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», σήμερα και αύριο στις 21:15.

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα

«Το φως του γκαζιού»: Σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» με Τρύπη και Τσαρούχα

 

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας στο πλαίσιο των θεατρικών του μετακλήσεων παρουσιάζει το έργο του Πάτρικ Χάμιλτον «Το φως του γκαζιού» στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» σήμερα και αύριο, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν.

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα

Το φως του γκαζιού-Στις 25 και 26 Φεβρουαρίου στο «Απόλλων» με την Τ. Τρύπη και τον Π. Τσαρούχα

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας στο πλαίσιο των θεατρικών του μετακλήσεων παρουσιάζει το έργο του Πάτρικ Χάμιλτον «Το φως του γκαζιού» στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων»  στις 25 και 26 Φεβρουαρίου, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου  Κοέν.

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα

Έρως Τύραννος-Aύριο στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων η τέταρτη κατά σειρά Λυρική βραδιά

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας παρουσιάζει την τέταρτη κατά σειρά Λυρική βραδιά του Opera Studio Πάτρας με τίτλο: Έρως Τύραννος αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων στις 9 μ.μ.

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα

«Η τρελή του Σαγιό»-Έως τις 7 Φεβρουαρίου οι παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων»

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας συνεχίζει δυναμικά την καλλιτεχνική του δραστηριότητα με το έργο του Jean Giraudoux «Η τρελή του Σαγιό» σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου.

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα

Πάτρα: "Κομπάρσοι" μόνο στο όνομα...Καταχειροκροτήθηκε η θεατρική όμαδα του ΑΤΕΙ Πατρών- Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η παράσταση "Το φθινόπωρο" (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ιδιαίτερη παράσταση, το «φθινόπωρο» δόθηκε στο αμφιθέατρο των ΤΕΙ από την θεατρική ομάδα ΑΤΕΙ Πάτρας «Κομπάρσοι» το απόγευμα του Σαββάτου.

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα

Ανοίγει η αυλαία στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος οΠατρεύς»,

Αρχίζει απόψε 2 Φεβρουαρίου στις 21.30 στο Πάνθεον το διήμερο το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος οΠατρεύς», που φέτος φτάνει την 10 η συνεχή χρονιά διεξαγωγής.

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα