Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 face book twitter you tube

"Διάλογος Πολιτισμού" στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας με τη θεατρολόγο-σκηνοθέτη Τζωρτζίνα Κακουδάκη

"Διάλογος Πολιτισμού" στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας με τη θεατρολόγο-σκηνοθέτη Τζωρτζίνα Κακουδάκη

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας στο πλαίσιο υλοποίησης του διακρατικού σχεδίου A Manual on Work and Happiness   πραγματοποίησε ένα Εργαστήριο Πολιτιστικής Διαχείρισης.

 

Στο εργαστήριο συμμετείχαν , στελέχη του πολιτιστικού και κοινωνικού οργανισμού του Δήμου Πατρέων , οι οποίοι μέσα από βιωματικές τεχνικές και θεωρητικές προσεγγίσεις, αντάλλαξαν  εμπειρίες,  εξοικειώθηκαν  με νέες πρακτικές και σχεδίασαν από κοινού δράσεις αποσκοπώντας να καταστήσουν την καλλιτεχνική δημιουργία προσιτή σε όλους τους πολίτες.

Στόχος του εργαστηρίου ήταν η δημιουργία μακροπρόθεσμων, αμφίδρομων δεσμών μεταξύ των εργαζομένων των πολιτιστικών, κοινωνικών και εκπαιδευτικώνέ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽αι ποσεμού, προβολής,κ ών οργανισμών, τόσο για να καλυφθούν οι άμεσες και διαρκείς ανάγκες ενός οργανισμού, όσο και για να καλλιεργηθεί το κοινό του μέλλοντος.

Το διακρατικό σχέδιο A Manual on Work and Happiness συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πληροφορίες για το διακρατικό σχέδιο A Manual on Work and Happiness  στην ιστοσελίδα του θεάτρου: www.dipethepatras.gr

επιστροφή στην κορυφή